marți, 11 iunie 2013

Ziua Copilului, Luna Copilului, o viata-ntreaga dedicata Copilului...

A inceput sezonul serbarilor in gradinite si a spectacolelor, odata cu 1 iunie, Ziua Copilului...
Dupa parerea mea (de mama implinita), copiii nostri nu au nevoie de o singura zi pentru a fi sarbatoriti si nu trebuie sa-i facem prioritatea numarul 1 intr-un numar limitat de zile pe an (Ziua Copilului, ziua de nastere, Craciunul, eventual onomastica...si cam atat) ci sa-i punem mereu pe primul loc, sa ne bucuram impreuna cu ei cat mai des de jocuri, jucarii, galagia din parcuri, piese de teatru, compania prietenilor lor, spectacole, muzica si altele...sa vedem lumea prin ochii lor. Totul ar fi mult mai frumos daca am privi lumea si viata prin ochii copiilor... cu inocenta si bunatatea lor gratuita, cu asteptarile si chiar convingerile lor ca lumea este buna, ca zanele exista, ca binele invinge raul...

Am pregatit pentru copiii de la gradinita Step By Step Galati, mai precis pentru grupa Veveritelor niste cookies veverite, fiecare insotita de cate o ghinda, evident.



Doamnele educatoare le-au oferit copiilor din grupa intr-o frumoasa zi de vineri, chiar inainte de 1 iunie, dupa ce s-au intors dintr-o vizita la o Scoala Speciala, unde au fost cu daruri pt semenii lor mai putin norocosi.



Pentru alta grupa, a Albinutelor, din cadrul unei gradinite din Braila, am pregatit niste albinute harnicute si stupii lor... biscuitii au iesit la fel ca acestia facuti acum cateva luni, pentru alta gradinita, insa de data aceasta n-am mai reusit sa fac fotografii :) asa ca vi-i arat pe cei de la prima comanda.







Iubiti-va copiii, asa cum sunt!
Cu drag, mereu.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu